Özdilek

Güncel

Mustafa Kemal'in Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı

(Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

28 Ekim 2018 Saat: 23:10
Mustafa Kemalin Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı
Mustafa Kemal'in Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı

Mustafa Kemal'in Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı

Mustafa Kemal'in Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı (Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Mustafa Kemal'in Bağımsızlık meşalesi tüm Dünyayı sardı detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemiz üzerinde çıkarları doğrultusunda hayaller kurarak planlar yapanlar, milletimize zulmü reva görenler…”

“Büyük önderimiz Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919 yılında Samsun’da yaktığı Kurtuluş meşalesi, ezelden beridir hür yaşayan milletimizin içindeki bağımsızlık tutkusu ile birleşerek tüm dünyayı etkisi altına alan bir yangına dönüşmüştür. Ülkemiz üzerinde çıkarları doğrultusunda hayaller kurarak planlar yapanlar, milletimize zulmü reva görenler daha önce eşi benzeri görülmemiş bir mücadele ile karşı karşıya kalmış ve topraklarımızdan sürülmüştür.

“Mustafa Kemal, milletimizin kaderini tek bir kişinin ellerine bırakmak yerine…”

Bu millet; bağımsızlığı, vatan toprağı, geleceği, bayrağı, özgürlüğü için ağır bedeller ödemiştir. Başkomutan Mustafa Kemal, bağımsızlık mücadelesinden binlerce yara ile çıkan milletimizin kaderini tek bir kişinin ellerine bırakmak yerine, egemenliği kayıtsız şartsız milletimize teslim etmiş, Cumhuriyetimizi kurmuştur.

“Halkın kendi kendini yönetme şekli’ olan Cumhuriyet, tüm güçlerin tek elde toplandığı bir rejime dönüştürülmek istenmektedir”

Bugün, 95. yaşını kutladığımız atalarımızın mirası Türkiye Cumhuriyeti hala iç ve dış tehditler ile mücadele etmektedir. ‘Halkın kendi kendini yönetme şekli’ olan Cumhuriyet, tüm güçlerin tek elde toplandığı bir rejime dönüştürülmek istenmektedir. Cumhuriyet Halk Partisinin her bir neferi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı, atalarımızın mirası olan Cumhuriyet’i ve ilkelerini her koşulda kanının son damlasına kadar savunmaya devam edecektir.

“Cumhuriyetimizin aydınlık yolunu savunurken türlü iftiralara, baskılara, tehditlere maruz kalmasına rağmen…”

Başta Başkomutanımız, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyeti müdafaa yolunda şehadete ulaşan tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin aydınlık yolunu savunurken türlü iftiralara, baskılara, tehditlere maruz kalmasına rağmen mücadelesinden vazgeçmeyen tüm vatandaşlarımıza, mirasımızın her bir neferine saygılarımı sunuyorum. Karanlığın üzerine bir güneş gibi iyi ki doğdun Türkiye Cumhuriyeti.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat