Özdilek

Aşayiş

Murat Temel cinayetinde 2 kişi tutuklandı

İzmit İlçesi Kadıköy Mahallesinde meydana gelen olayda, Murat Temel isimli şahısın öldürülmesi ile ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

22 Kasım 2016 Saat: 20:57
Murat Temel cinayetinde 2 kişi tutuklandı
Murat Temel cinayetinde 2 kişi tutuklandı

Yaşanan cinayet olayı ile ilgili olarak  çalışmalarını sürdüren emniyet güçleri yapılan çalışmalar neticesinde M.Ö. ve Y.Ö. isimli şahısların ikametine maktul M.T, ile birlikte O.S., E.A. ve E.Y isimli şahısların geldiği, kapıyı kırmak sureti ile içeriye girdikleri ve evin içerisinde yaşanan tartışma sonucunda M.Ö. isimli şahıs tabanca ile ateş etmesi sonucu maktul M.T. isimli şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 

 Ayrıca olayda O.S. isimli şahsın diğer şahıslardan Y.Ö. isimli şahsa ait cep telefonunu yağmaladığı tespit edildi. olay ile ilgili Kasten Öldürme olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ö. ve olay anında yanında bulunan Y.Ö. isimli şahıslar ile Yağma olayını gerçekleştiren O.S., E.A., E.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgularında olayın daha önceden mahallede aralarında yaşadıkları bir tartışma neticesinde meydana geldiği  öğrenildi. yakalanan toplam 5 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Olayla ilgili şahıslardan M.Ö ve O.S. tutuklandı. Y.Ö., E.A. ve E.Y .ise serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat