Özdilek

Kültür/Sanat

Muhteşem Bahar Konseri

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Şef Ayşen Cengiz yönetiminde Bahar Konseri gerçekleştirdi.

13 Mayıs 2018 Saat: 17:55
Muhteşem Bahar Konseri
Muhteşem Bahar Konseri

İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser akşamına Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan,Kocaeli Valiliği Türk Müziği Korosu Başkanı Ahmet Balkaya,  Büyükşehir Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Hasan Vehbi Hopalı,  İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman’ın da aralarından bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Şef Ayşen Cengiz yönetimindeki muhteşem koro hicaz eserlerden oluşan birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

 Çiçek takdim edildi

 Sunuculuğunu Yasemin Yılmaz’ın yaptığı ve yaklaşık 20 eserin yer aldığı akşamda zaman zaman salonu dolduran sanatseverlerde şarkılara eşlik edince renkli görüntüler yaşandı. Gecede 10 soliste kendine has yorumlarıyla ses verdiği şarkılarla adeta kulakların pasını sildi. Programın finalinde ise Vali Yardımcısı Büyükçelik ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan tarafından Şef Ayşen Cengiz başta olmak üzere emeği geçenlere çiçek takdimi yapıldı. Daha sonra protokol koroya eşlik ederek son şarkıyı birlikte seslendirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat