Özdilek

Siyaset

Muğla Ortaca’da da halkın derdi geçim sıkıntısı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde her fırsatta mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden CHP Ortaca İlçe Başkanlığı, yerel ve genel gündemle ilgili görüş alışverişini sürdürüyor. MUĞLA (İGFA)

16 Temmuz 2021 Saat: 11:05
Muğla Ortaca’da da halkın derdi geçim sıkıntısı
Muğla Ortaca’da da halkın derdi geçim sıkıntısı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde her fırsatta mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden CHP Ortaca İlçe Başkanlığı, yerel ve genel gündemle ilgili görüş alışverişini sürdürüyor.

MUĞLA (İGFA) - CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, vatandaşların yerel yönetimden ve siyaseten kendilerinden talepleri olduğuna dikkati çekerek, iletilen her türlü istek ve sorunları bir rapor haline getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
İlçe genelinde yaptıkları sohbetlerde halkın en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğunu ifade eden başkan Tezcan, "Vatandaşlarımız sevinçle Kurban Bayramını karşılayacağı yerde kara kara nasıl geçineceğini düşünüyor. Temmuz ayı ile birlikte emeklilerimizin aylıklarına yapılan zam daha ellerine geçmeden eridi. Çiftçi ürününün karşılığını, emekçi emeğinin karşılığını alamıyor. Biz, CHP olarak en yakın zamanda iktidara geldiğimizde halkımızın dertlerine derman olacağız. Söz verdiğimiz gibi her zaman Ortacalı hemşerilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat