Özdilek

Kültür/Sanat

Müge Uçar'a akademisyen desteği

Kocaeli Mehmet Ali Paşa Kitabını yazarı Müge Uçar, çıkarmayı planladığı 2.ci kitabına Degirmendere Ali Özbay MYO' da ögretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol'dan destek geldi.

14 Aralık 2017 Saat: 03:37
Müge Uçara akademisyen desteği
Müge Uçar'a akademisyen desteği

Kocaeli'ye Kadin EliDeğecek Kadının Sesi Kocaeli Mehmet Ali Paşa Kendi Kitabını yazdı: Paşalılar' kitabının yazarı Müge Uçar, çıkarmayı planladığı ikinci kitabının çalışmalarını bölgemizde de sürdürmeyi devam ettiriyor. 

   Yazar uçar Degirmendere Ali Özbay MYO' da ögretim görevlisi olan Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol'la da istişarede bulundu. Yrd.Doç.Dr Nermin Demirkol'da "Yazar Müge Uçar'ın Kocaeli'ye Hanım Eli Değecek projesi ile ilgili nazik ziyareti için teşekkür etti.

     Hazırlığa başladığı yeni kitabında ve projesinde ben de olacağım. Kocaeli'ye ve tüm bayanlara hayırlı olması dileklerimle...İlk kitabı olan 'Mehmet Ali Paşa Kendi Kitabını Yazdı ' isimli kitap hediyesi için teşekkürlerimle...Seramik, Cam ve Çinicilik Programı öğrencilerimizin hanım eli değen bir eserini ben de bu ziyaret anısına kendisine takdim ettim." dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat