Zafer mutlu projelerini anlatacak

20 Şubat 2019 Saat: 14:47
Zafer mutlu projelerini anlatacak
Meclis Üyesi aday listesini seçim kuruluna teslim eden Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu 21 Şubat Perşembe günü saat 19:00’da Wellborn Otel’de meclis üyesi aday tanıtım programı gerçekleştirecek.

Zafer Mutlu projelerini anlatacak

Seçim beyannamesini de kamuoyu ile paylaşacak olan Zafer Mutlu belediye başkanlığı döneminde gerçekleştireceği projeleri açıklayacak.

 Haber detayı

Projelerini açıklayan ilk aday

Zafer Mutlu ilçe belediye başkan adayları arasında adaylığı netleşen ilk isimlerden olduğu gibi Perşembe gününe kadar proje tanıtım toplantısı yapan bir aday olmaması halinde projelerini ilk açıklayan başkan adayı da olacak. Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı için davetlere başlayan Zafer Mutlu’nun açıklayacağı projeler merakla bekleniyor.

 

İnsanların takdirini kazandı

Seçim sürecinde adaylığı ilk netleşen isimlerden olan Zafer Mutlu isminin erken açıklanmasını avantaja dönüştürerek Başiskele’de güçlü bir çalışma gerçekleştirmiş ve performansı her kesimden insanın takdirini kazanmıştı.

 

Meclis üyeleri tanıtılacak

Salı günü meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna telim eden Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu Wellborn Otel’de gerçekleştirilecek programda meclis üyelerini tanıtacak. Meclis üyesi aday listesinde her kesimden insana yer veren Mutlu’nun aday tanıtım programına yoğun bir katılım bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat