Yüzde 90 İndirim geliyor

22 Kasım 2019 Saat: 10:19
Yüzde 90 İndirim geliyor
Başkan Hürriyet, Plan ve Bütçe Komisyonu’na vatandaşların düğün ve nikah salonlarından eski tarifeye göre yüzde 90 indirimli faydalanmaları konusunu da önerisinde bulundu.

Yüzde 90 İndirim geliyor

Başkan Hürriyet, Plan ve Bütçe Komisyonu’na vatandaşların düğün ve nikah salonlarından eski tarifeye göre yüzde 90 indirimli faydalanmaları konusunu da önerisinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ayrıca şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşların düğün ve nikâh salonlarından ücretsiz faydalanması için de öneride bulundu.. 

 

SALONLAR ŞEHİT YAKINLARI, GAZİLER, DUL, YETİM VE ENGELLİLERE ÜCRETSİZ

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in seçim vaatlerin arasında yer alan şehit yakınları, gaziler, dul, yetim ve engelli vatandaşların düğün ve nikah salonlarından ücretsiz faydalanması noktasında önemli bir adım atıldı.  Başkan Hürriyet tarafından Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen öneride nikah işlemleri de dâhil olmak üzere bu kişi ve yakınlarına salonların ücretsiz tahsisi ve diğer vatandaşlara da mevcut tarife üzerinden yüzde 90 indirim yapılması konusunda öneride bulunuldu.

 

Komisyondan geçmesi önerinin mecliste kabul edilmesi halinde İzmit ilçe sınırlarındaki şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşlar düğün ve nikah salonlarından ücretsiz faydalanacak.  Meclisten çıkacak karar ile Hürriyet, vatandaşlara müjde verecek.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat