Yakup Törk'den Kurban Bayramı mesajı

17 Ağustos 2018 Saat: 12:51
Yakup Törk'den Kurban Bayramı mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Törk mesajında şu ifadelere yer verdi:

   Kuruluşundan bu yana tüm mazlum devletlerin umudu olan, 'Laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti' harcıyla karılmış, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu ve kimsesizlerin kimsesi kıldığı Türkiye Cumhuriyetimizin bu temel problemlerinin çözümü, kaybettiğimiz adalet, demokrasi ve huzur ilhamının geri dönüşünü sağlayacaktır. Kardeşçe yaşamak, zor günlerden geçtiğimiz bu süreci hep birlikte aşmak ve ülkemizi her alanda güçlü kılmak herkesin birincil görevidir. Bunun için daha iyi idare edilen, yarınlarına güvenle bakan, demokrasisini geliştirmiş, insan hakları konusunda kendine yöneltilen tüm iddiaları aşmış, barış içerisinde yaşayan bir Türkiye istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Türkiye için parlak bir geleceği ancak bu ideallere bağlılıkla kurabiliriz.
   Bu duygu ve düşüncelerle; sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, başta Darıcalı vatandaşlarımız olmak üzere tüm Ulumuzun Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum."

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat