Rıdvan Şükür, Sempozyum kitabını teslim aldı

3 Temmuz 2020 Saat: 10:57
Rıdvan Şükür, Sempozyum kitabını teslim aldı
Dağcı ve tarihçi Rıdvan Şükür,geçen yıl düzenlenen Millî Mücadelede Servetiye cephesi ve Kocaeli tarihi- kültürü sempozyumunda, kendi sunduğu bildirinin de içinde yer aldığı kitap setini teslim aldı.
Rıdvan Şükür,  Sempozyum kitabını teslim aldı

Dağcı ve tarihçi Rıdvan Şükür, Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından geçen yıl düzenlenen Millî Mücadelede Servetiye cephesi ve Kocaeli tarihi- kültürü sempozyumunda, kendi sunduğu bildirinin de içinde yer aldığı kitap setini yetkililerden teslim aldı.

Yahya Kaptan, Süleyman Demirel kültür merkezinde gerçekleştirilen kitap tanıtım programına katılan tarihçi Şükür, bu sempozyumların Kocaeli tarihine ve kültürüne çok büyük katkı sunduğunu belirtti. Sempozyumda sunulan 156 bildirinin Kocaeli tarihine farklı bir değer kattığını, az bilinen konuların ortaya çıkmasına vesile olduğunu dile getiren Şükür, Kocaeli tarihi ve Kültürü Sempozyumlarını büyük emek harcayarak hazırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.   

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat