Özdilek’ten Sıcacık Kış Sürprizi!

19 Ocak 2022 Saat: 11:05
Özdilek’ten Sıcacık Kış Sürprizi!
600 TL Ev Tekstili Alışverişlerinize 100 TL İndirim Kuponu Hediye

Özdilek’ten Sıcacık Kış Sürprizi!

23 Ocak tarihine kadar Özdilek mağazalarından ve hipermarketlerinden, tek seferde yapılacak 600 TL ve üzerindeki ev tekstili alışverişlerine, 100 TL değerinde indirim kuponu ziyaretçilere hediye ediliyor.

İndirim kuponları, 6 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak ev tekstili alışverişlerinde kullanılabilecek.

Evinizin Modası Özdilek

Yatak odası tekstil ürünleri, banyo ve otel & SPA ürünleri ile lisanslı ürünleri de kapsayan bebek ve çocuk odası takımları, Özdilek’in ev tekstili ürünleri arasında bulunuyor.

Nevresim takımları, pike takımları, yatak örtüleri, uyku setleri ve sıcacık battaniyeler ile yorgan, yastık ve alezlerden oluşan yatak odası setleri ise pamuklu yapısıyla yumuşacık bir kullanım imkanı sunuyor. Tüm aile üyelerine uygun bornoz takımları ile banyo ve el – yüz havluları da Özdilek’in yıllardır başarısının sırrı olan modelleriyle vitrinlerdeki yerini alıyor.

Siz de birbirinden şık ve kullanışlı ev tekstili ürünlerini kendiniz ve sevdikleriniz için alabilir, lisanslı çocuk ürünleriyle minikleri sevindirebilirsiniz. 23 Ocak tarihine kadar Özdilek mağazaları ve hipermarketlerinden tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde 100 TL’lik indirim kuponunuzu istemeyi unutmayın!

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat