Muğla'da Başkan Gürün'den Köyceğiz'e ziyaret

19 Ocak 2022 Saat: 18:05
Muğla'da Başkan Gürün'den Köyceğiz'e ziyaret
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz ilçesindeki yoğun yağışlar sonrasında mağdur olan vatandaşları ziyaret etti.MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz ilçesinde ge

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz ilçesindeki yoğun yağışlar sonrasında mağdur olan vatandaşları ziyaret etti.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağmur yağışları sonrasına işyerleri ve evleri zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum ve Marmaris ilçelerinde evleri zarar gören vatandaşların televizyondan buzdolabına, halıdan çocuk beşiğine kadar tüm ihtiyaçlarını gideren Büyükşehir Belediyesi bu yardımları Köyceğiz’de de sürdürdü.

Başkan Gürün’e CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İYİ Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Zekeriya Erek ve CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Nazım Şardoğan eşlik etti. Yoğun yağmur yağışları sonrasında Köyceğiz Gölü’nün taşması nedeniyle işyerleri ve evleri zarar gören vatandaşları dinleyen Başkan Gürün, Büyükşehir Belediyesi olarak imkanları ölçücüsünde yardımcı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat