Malatya Doğanşehir’e Başkan Gürkan’dan ziyaret

25 Temmuz 2021 Saat: 19:05
Malatya Doğanşehir’e Başkan Gürkan’dan ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesine bağlı Elmalı Mahalle sakinlerini ziyaret etti. MALATYA (İGFA) -  Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramlarını kutlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sel

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesine bağlı Elmalı Mahalle sakinlerini ziyaret etti.

MALATYA (İGFA) -  Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramlarını kutlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, iş insanı Vahap Küçük’ün daveti üzerine Elmalı Mahallesini ziyaret ettiklerini belirtti.

“Mahallenizle alakalı sorunlarınız varsa onları dinlemeye geldik" diyen Başkan Gürkan, "Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik içerisinde hizmetlerimizi yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 3 bin km sathi kaplama ve sıcak asfalt yaptık. Bu Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Benim sizden ricam birliğinizi, beraberliğinizi ve düzeninizi bozmayın. Küçük sorunlara takılıp birbirinize husumet beslemeyin. Mahallenizde Türkiye’ye örnek olacak güzel insanlar çıkmış. Vahap Küçük Türkiye’ye örnek olmuş, hayır işlerinde de her yerde yarışan bir insan. Ben bu mahalleye böyle değerler yetiştirdiği için, böyle güzel bir insan çıkardığı için minnet duyarım.  Mahallenizle ilgili altyapı ve üstyapı çalışmalarını en kısa sürede arkadaşlarımız projelendirerek çalışmalarabaşlayacaklardır. İnşallah en kısa sürede de çalışmalarımızı tamamlayacağız” diye konuştu.

Başkan Gürkan daha sonra Mahalle sakinleriyle bayramlaşarak sohbet etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat