Mağduriyetler giderildi

13 Ekim 2019 Saat: 14:57
Mağduriyetler giderildi
Yenikent Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından kaynaklı yaşadıkları sorun giderildi ve tapularına kavuştular.

Mağduriyetleri Giderildi

 

Yenikent Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından kaynaklı yaşadıkları sorun giderildi ve tapularına kavuştular. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katıldığı törenle yeni tapularını alan vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi

 

48 Hak Sahibi Yeni Tapularına Kavuştu

Derince’de Yenikent Mahallesi’nde yer alan Kalıcı Konutlar’da yıllardır yaşanan sorun çözüldü ve hak sahipleri düzenlenen törenle yeni tapularına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Yıllardır tapuda gözüken ile kullanılan daireler arasındaki numara farklı olmasından dolayı bölgedeki bazı dairelerde sıkıntı yaşanıyordu. Kurulan komisyon ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde yapılan çalışmalar neticesinde Yenikent Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından kaynaklı yaşadıkları sorun giderildi. Hak sahiplerine tapularının verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Aygün ve Milletvekili Şeker’den Mesajlar

Törende bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Yenikent Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 48 daire sahibimizin, tapularında numara farklılığından dolayı yaşadıkları sorunu hayırlısıyla çözüme kavuşturduk. Yeni tapuları, vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah” dedi. Başkan Aygün, hizmet maratonunda geride kalan altı aylık süreci de değerlendirdiği konuşmasında gönül belediyeciliği vurgusu yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuşmasında “Seçim döneminde Derince Yenikent Kalıcı Konutları sakinleri ile bir araya geldiğimizde yaşamış oldukları sıkıntıları bizlere aktarmışlardı. Biz de elimizden gelen desteği sağlayıp yaşanılan sorunu çözdük. 48 daire sahibine yeni tapuları hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından düzenlenen törenle hak sahiplerine yeni tapuları Milletvekili Şeker ve Başkan Aygün ile protokol tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat