Körfez’de 61 okula spor malzemesi desteği

18 Ekim 2018 Saat: 19:49
Körfez’de 61 okula spor malzemesi desteği
Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm okullara ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemesi yardımı yapıyor.

Ulubey Ortaokulu’ndaki malzeme teslim törenine Başkan İsmail Baran da katıldı

 

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki okullara verilen spor malzemesi desteği devam ediyor. 2017 yılında 56 okula verilen spor malzemesi desteği kapsamında bu yıl 61 okula malzeme desteği veriliyor.  61 okula verilecek destek kapsamında; 2 bin 100 adet basketbol topu, bin 200 futbol topu ve bin voleybol topu dağıtılacak. Dağıtım ilk olarak Çamlıtepe’de bulunan Uluğbey Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Çocuklarla oynadı

Spor malzemesi dağıtım törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı. Top dağıtım töreni öncesinde okul bahçesinde oynayan çocuklara katılan Başkan İsmail Baran, onlarla birlikte voleybol maçı yaptı. Çocukların sevgi gösterileri altında topları dağıtan Başkan İsmail Baran, “Her projeden keyif alıyor, mutluluk duyuyoruz ama eğitime ve gençliğe verdiğimiz hizmetten ayrı bir onur duyuyoruz” dedi.

En keyif veren hizmet

“Sporu tabana yaymak, bu çalışmanın da temelinden başlamak üzere dört yılı aşkın süredir ilçemizde bulunan okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Uluğbey Ortaokulu ile malzeme dağıtımına başladık. Arkadaşlarımız sırasıyla tüm okullarımıza dağıtımlarını yapacaklar” dedi. Okul Müdürü Selami Bilgicü de Başkan Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat