Kocaeli Umut Elçileri Umudunu Halkta Arayacak

15 Kasım 2020 Saat: 12:14
Kocaeli Umut Elçileri Umudunu Halkta Arayacak
Umut Elçileri sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanyaların yanına şimdi de halk pazarlarına çıkarak direk halktan kampanyaya destek olmalarını isteyecek.

Kocaeli Umut Elçileri Umudunu Halkta  Arayacak

Umut Elçileri  sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanyaların yanına şimdi de halk pazarlarına çıkarak direk halktan kampanyaya destek olmalarını isteyecek.


Kocaeli'de daha önce, SMA hastası bir bebeğin kampanyasını yürüten ve kendilerine Kocaeli Umut Elçileri adını veren ekip, Kocaeli de yaşayan ve tedavisi için sadece 87 gün kalan Hamza bebeğin umudunu büyütmek için;   il genelinde yapmış oldukları görüşmeler devam ederken, aynı zamanda  sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanyaların yanına şimdi de halk pazarlarına çıkarak direk halktan kampanyaya destek olmalarını isteyecek.
Farrkli meslek çalışanlarından oluşan ekip, aynı zamanda kendileri gibi gönüllülere ulaşarak Hamza'ya umut arayacaklar.
İlk olarak Yahya Kaptan pazarında başlanacak olan kampanyanın pazar ayağı, Karamürsel'de Gölcük ve diğer ilçelerde olacak şekilde devam edecek.
Ekip " Hamza'nin tedavisinin başlaması için sadece 87 günü kaldı. Önünüzde ki süreç herkes için çok kritik ve bizler birlikte hareket edersek bir çocuğumuzu yaşatabiliriz.  Bilmek çözüm üretmektir. Bile bile bir çocuğu yalnız bırakmayız. Herkesi Hamza'nin  yanında olmaya davet ediyoruz" diyerek @hamzayasasin dediler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat