Kanko sokak sokak çalışıyor

23 Mayıs 2018 Saat: 13:17
Kanko sokak sokak çalışıyor
CHP Kocaeli 4. Sıra Milletvekili Adayı Muhip Kanko seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Salı akşamını Alikahya’ya ayıran Kanko, mahallede iftar yaptıktan sonra esnafları dolaştı, mahalle halkıyla sohbet etti, 24 Haziran’da destek istedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko 24 Haziran erken seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. İzmit ilçe örgütüyle koordineli bir çalışma yürüten Kanko, önceki akşam Alikahya Mahallesi’ndeydi. CHP Parti Meclisi Üyesi, Kocaeli milletvekili Haydar Akar, il başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Mehdi Kaan Günan ve il yönetim kurulu üyesi Ali Kuzu ile birlikte mahalle halkının iftar sofrasına konuk olan Muhip Kanko daha sonra esnafı ziyaret etti.

 

Ekonomik tablo

Mahalle halkının sıkıntılarını dinleyen Muhip Kanko Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmelerden bahsederek, “Siyasetteki gerginlik ekonomiye de yansıyor. Doları, Euro’yu, benzini, mazotu tutamıyorlar. Ekonomi artık iyice şişti. Sıcak parayla günü kurtarmak için çok çabaladılar. Türkiye Cumhuriyeti’nin neredeyse bütün kurumlarını sattılar. Üretim yapacak tesisimiz kalmadı. Eskiden kendi kendine yetebilecek olan ülkeler arasındaydık, şimdi ise tamamen bir tüketim toplumu olduk. Bu tablo, AKP’nin acemilik eseridir. Ülkede her geçen gün gerginliği tırmandırıyorlar. Ellerindekini, şu anda korundukları bu sistemi kaybetmek istemiyorlar” dedi.

 

Vatandaşların huzuru için

Sözlerine devam eden Muhip Kanko, “Biz ülkemizin aydınlık geleceği için çabalıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kişisel menfaatini düşünen tek bir isim bulamazsınız. Bütün arkadaşlarım ve ben 25 Haziran sabahında umuda öykünen bir ülkeye uyanmak için mücadele ediyoruz. CHP ile birlikte ülkede son yıllarda doruk noktasına çıkan gerilim sona erecek, ekonomi rahatlayacak, vatandaşın yaşamında hissedilir bir iyileşme olacak. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce önce mal varlığını sonra seçim manifestosunda izleyeceği yol haritasını açıkladı. CHP dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır, bu ülke vatandaşlarının huzuru için vardır.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat