Kandıralılar Derneği’nin Başkan ziyaretleri

23 Nisan 2019 Saat: 07:27
Kandıralılar Derneği’nin Başkan ziyaretleri
Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri kalabalık bir heyetle Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında tebrik ederek, Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.

Kandıralılar Derneği’nin Başkan ziyaretleri

Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri kalabalık bir heyetle Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında tebrik ederek, Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.Detaylar haberimizde

Kandıralılar Derneği’nin Başkan ziyaretleri

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ilk önce kalabalık bir heyetle Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında tebrik ederek, başarı dileklerini sundu. Av. Abdurrahman Kaymak; “Kuruluşunun 25 yılını kutlayan Derneğimizde, 3 dönem yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan Adnan Turan Başkanım bilgi ve tecrübesi ile Kandıramız için de güzel hizmetlere vesile olacaktır.” dedi.

Bir dizi ziyaret
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a tebrik çiçeğini takdim eden Dernek yöneticileri, 1999-2004 dönemi Kandıra Belediye Başkanı olan Ecz. İsmail Genç ile 2004-2009 dönemi Kandıra Belediye Başkanı olan Mustafa Öğren’i ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı ve Çerçilli muhtarı olan Mustafa Satılmış’ı da makamında ziyaret etti. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat