İzmit’in Çocuğu Kardeşine Sahip Çıktı

10 Kasım 2020 Saat: 09:22
İzmit’in Çocuğu Kardeşine Sahip Çıktı
İzmit’te büyüyen ve sahneleri tek başına doldurarak seyircinin beğenisini alan ve seyirci kalbinde taht kuran ünlü StandUp'cı Sergen Deveci , İzmit’te SMA TİP 1 Hastası @sma__hamza nin kampanyası için online yayın ile destek olacak

İzmit’in Çocuğu Kardeşine Sahip Çıktı

zmit’te büyüyen ve sahneleri tek başına doldurarak seyircinin beğenisini alan ve seyirci kalbinde taht kuran ünlü StandUp'cı Sergen Deveci , İzmit’te SMA TİP 1 Hastası @sma__hamza nin kampanyası için online yayın ile destek olacak.
SMA TİP 1  Gen tedavisi ile ve en fazla 2 yaşına kadar uygulanabilecek bir tedavi. Bu hen tedavisini alamayan bebekler maalesef hayatını kaybediyor.Gen tedavisi ise maalesef yurtdışında uygulanmakta . Tedavi masrafları yaklaşık 2 milyon 400 bin doları bulmakta. 
Daha önce kentimizde SMA hastası bir bebeğin tedavi kampanyası için bir araya gelen gönüllüler Ada’nın tedavi sürecinin başlamasının ardından Kocaeli Umut Elçileri adı altında birleşerek Hamza'nin kampanyasını destekleme kararı aldı. Kampanyanın büyümesi ve desteklenmesi için yardım taleplerini Sergen Deveci’ye götüren ekip Sergen Deveci’nin Instagram hesabında Hamza ile buluşarak Hamza’nın durumu ile ilgili yapılacakları paylaşacak.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat