İzmit Belediyesi boğa timi kurdu

17 Ağustos 2018 Saat: 22:14
İzmit Belediyesi boğa timi kurdu
İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu.

İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu.

Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve aralarında veteriner hekimin de yer aldığı 5 kişilik boğa timi Kurban Bayramı boyunca görev yapacak. Bayram öncesi ve bayram sırasında kaçan kurbanlık hayvanları  yakalamak için oluşturulan tim özele eğitim de aldı. Belediyenin veteriner hekimi gözetiminde hazır kıta olarak bekleyecek ekip, kaçan kurbanlıkları, içerisinde sakinleştirici bulunan havalı aletlerle sakinleştirerek zarar görmelerini engelleyecek.

 Zabıta’ya haber verin

 Kurbanlık hayvanı kaçan vatandaşları belediyeyi aramaları konusunda uyaran yetkililer “ kaçan boğaları sopayla veya kendi yöntemlerinizle yakalamaya çalışmayın. Bu mücadele sırasında hayvan ürküp insanlara ve çevreye zarar verebilir. Ayrıca bilinçsizce yapılan mücadele kurbanlık hayvanların zarar görmesine de neden olabilir” şeklinde konuştular. Vatandaşlar, kaçan kurbanlıkları için 318 00 00 numaralı telefondan yardım isteyebilecekler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat