İLESAM'den 3.Sanatın ve Kültür Kardeşliği etkinliğini

19 Eylül 2020 Saat: 09:23
İLESAM'den 3.Sanatın ve Kültür Kardeşliği etkinliğini
İLESAM'ın, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Desteği İle 3.Sanat ve Kültür kardeşliği etkinliğini sosyal mesafeli yaptı.

İLESAM'den 3.Sanatın ve Kültür Kardeşliği etkinliğini

İLESAM'ın, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Desteği İle 3.Sanatın ve Kültür kardeşliği etkinliğini sosyal mesafeli yaptı.

Etkinlik,Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi Bahçesinde Başarıyla Gerçekleştirildi.

MÜZE-ŞİİR-MÜZİK projesinin kültür konulu konferans programı T.C. Kültür Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı  Seyit Ahmet Arslan, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü  Teoman Karaca, Eğitimci Mehmet Şarkışla’nın katılımıyla Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi bahçesinde başarıyla gerçekleştirildi.

 Genel Başkan Mehmet Nuri Parmaksız,”Proje ile ilgili bütün kurumlarımızdan ve valiliklerden resmi izinler alındı, programlarımız müzelerimizin bahçesinde, açık alanda sosyal mesafe, temizlik, maske ve hijyen kurallarına göre belirli sayıda katılımcı ile gerçekleştirildi.

  Başkan Mehmet Nuri Parmaksız, Başta projemizi destekleyen T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, projedeki paydaşımız Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, projemizde konuşmacı, sunucu ve şair olarak davet ettiğimiz İLESAM üyelerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat