Gündoğdu: Marka bir kulüpteyim

24 Aralık 2017 Saat: 19:41
Gündoğdu: Marka bir kulüpteyim
Kocaelispor’da göreve getirilen tecrübeli teknik adam Galip Gündoğdu, büyük bir camiaya geldiğini belirterek takıma güvendiğini ve ligin ikinci yarısında hak ettikleri pozisyona ulaşacaklarına inandığını söyledi

Kocaelispor’a gelen tecrübeli teknik adam Galip Gündoğdu, İsmetpaşa’da gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek kulübe geliş sürecini anlattı. Marka değeri çok yüksek olan bir kulübe geldiğini belirterek sözüne başlayan Galip Gündoğdu, “4 senedir yapılanma içerisinde olan bir takım. Geçen seneki periyodu da biliyorum. Bu sene inişli çıkışlı grafikler çizdi. Şu anda puan olarak kötü gözükebilir ama geçen seneki performansı gösteren takıma güvendiğim için bu görevi kabul ettim, bu oluşumun içerisinde var olmak istedim. Onun için çok mutluyum” dedi.

 Özgüven geri gelecek

Takıma güvendiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Takımda bir özgüven kaybı olmuştu, o özgüveni toparlamak ve Kocaeli camiasını tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu şehir futbolu çok seviyor. Buranın insanı çok coşkulu. Bölge, Marmara olmasına rağmen Karadeniz’e yakın. Biz de Karadenizliyiz. Bizim de yapımıza uyduğu için; hırslı, azimli ve istekliyiz. İnşallah burada muvaffak oluruz. Takımı çok istekli, arzulu ve dinamik gördüm. Önemli olan, antrenmandaki dinamizmi maçlara yansıtmaları. Bir an önce ilk maçta performans gösterip, galibiyet serisini alıp alttan kurtulmak istiyoruz”dedi.

 İlk 4 maç çok önemli

Ligin ikinci yarısında oynayacakları ilk 4 maçın rotalarını belirleyeceğinin altını çizen Gündoğdu, “Bu sıralamadan altı yok zaten. Bundan kötü duruma düşemeyiz. Ne yapacağız? İlk maçtan başlayıp, son maça kadar elimizden geleni yapacağız. İlk 4 maç bizim yol haritamızı çizecek. Buna da en iyi şekilde başlayıp ondan sonra yolumuza bakacağız. İlk önce bulunduğumuz pozisyonu kurtarmalıyız, ondan sonrasına bakacağız” diye konuştu. Bahri Yavuz ile olan görüşmesinden bahseden kurt hoca, “Başkanımız aradı, görüştük, uzlaştık ve anlaştık”dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat