Dr. Özkan, Akça Koca Kültür Platformunda

13 Kasım 2019 Saat: 09:08
Dr. Özkan, Akça Koca Kültür Platformunda
Akça Koca Kültür Platformu konferansları Dr. Öğretim Üyesi Zülfikar Özkan ile devam ediyor.

Dr. Özkan, Akça Koca Kültür Platformunda

Akça Koca Kültür Platformu konferansları Dr. Öğretim Üyesi Zülfikar Özkan ile devam ediyor.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu yaptığı açıklama da; “Üsküdar Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi  Dr. Zülfikar Özkan, Akça Koca Kültür Platformunda Kasım ayının konuşmacısı olarak  "Nasıl Mutlu Olabiliriz?" konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Emex Otel’deki yemekli toplantı, 15 Kasım 2019 Cuma günü saat:19:30'da başlayacaktır. Dr. Zülfikar Özkan’nın  soruları da cevaplayacağı toplantıya Platform üyelerini ve konuya ilgi duyanları ailece bekliyoruz.” dedi. LCV; Hasan Uzunhasanoğlu 0532 581 11 33

Dr. Zülfikar Özkan kimdir?

1952 yılında Gümüşhane’nin Perek köyünde doğdu.

1969 yılında Gümüşhane Lisesi’nden, 1972 yılında Erzurum Eğitim Enstitüsü’nden ve 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

1980 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Siyaset Bölümü’nde yüksek lisansını ve 1993 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Eğitim Fakültesi Fizik Bölümü’nde de fizik lisans eğitimini tamamladı.

1989 yılında İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktorasını tamamlayarak ‘doktor’ unvanını aldı.

Özkan, orta dereceli okullarda 23 yıl fen bilgisi-fizik öğretmenliği yaptı ve aynı süre içinde avukatlık hizmetinde bulundu.

1995 yılında öğretmenlikten ayrılarak Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı ve 2002 yılına kadar bu hizmetini sürdürdü.

Hâlen çeşitli kurum ve kuruluşlarda konferanslar veriyor, eğitim faaliyetleri yapıyor ve akademik çalışmalarını sürdürüyor.

Uzun yıllardan beri kişisel gelişim konularında okuyan, dinleyen, konuşan ve yazan Özkan, NLP Trainer’dir.

Mutluluk ve Başarı Yolları”, “Bilgeliğe Yöneliş-Kişisel Gelişimin Dinamikleri”, Bilincin Gücü”, “Mutlu Yuva-Mutlu Yaşam”, NLP Teknikleriyle Aile İçi İletişim”, “Kazandıran Beden Dili”, “Sağlıkta İletişimin Gücü”, “İletişimde Kalp Köprüsü” adlı yayınlanmış sekiz kitabı daha vardır. Bunların yanında yayınlanmamış birçok çalışması bulunmaktadır.

 

Özkan, hâlen Üsküdar Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi olarak hizmet vermektedir.

Özkan, bir ömür boyu babası Ali Özkan’ı kendisine rehber edinmiştir.

Emekli öğretmen rahmetli Suna Özkan’ın eşi, Denizhan ve Emre’nin babaları ve İlayda ve Aysima’nın dedesi olan Özkan, sürekli gelişmeyi ve geliştirmeyi kendisine misyon edinmiştir.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat