Datça Knidos'dan Başkan Hürriyet'e davet

8 Ağustos 2020 Saat: 08:31
Datça Knidos'dan Başkan Hürriyet'e davet
Muğla Datça Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi (UKKSA), tarafından düzenlenen Uluslararası Sanat Akademisi ve Sanat Festivaline İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet davet edildi.
Datça Knidos'dan Başkan Hürriyet'e davet
Datça’daki Uluslararası Sanat Akademisinden Başkan Hürriyet’e önemli davet
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Uluslararası Knidos Kültür ve Sanat Akademisi tarafından, Datça’da bu yıl onuncusu düzenlenen ve teması ’Kadına Yönelik Şiddet’ olan Uluslararası Sanat Akademisi ve Sanat Festivali’ne davet edildi.
Muğla Datça Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisi (UKKSA), tarafından düzenlenen Uluslararası Sanat Akademisi ve Sanat Festivaline İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet davet edildi. Bu yıl onuncusu düzenlenen ve etkinliklerin teması "kadına yönelik şiddet" olan KNİDOS’un SIR’ı Sanat Festivali’nde Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Meclis Üyesi Çetin Sarıca ile Meclis Üyesi ve Proje Koordinatörü Arsal Arısal eşlik ediyor. 
Ödül töreniile başlayacak 
UKKSA yaz ayı etkinlikleri 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü açılış ve ödül töreniyle başlayacak. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in de konuşma yapacağı etkinliklerin ilk gününde ressam Ertuğrul Ateş kişisel resim sergisi, Funda Tarakçıoğlu kişisel heykel sergisi, Ece Kazan kişisel seramik sergisi ve Yener Pınarbaş kişisel resim sergisi de izleyicileriyle buluşacak. Yerel kadın örgütleri ise İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanmasını talep eden canlı performanslar sergileyecek.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat