Çeker, Memurun itibarını yerle bir ettiniz

26 Eylül 2021 Saat: 13:44
Çeker, Memurun itibarını yerle bir ettiniz
Başkan Çeker konuşmasında ayıplarınızı promosyon dağıtarak örtmeye çalışıyorsunuz. Memurun itibarını yerle bir ettiniz dedi.

Çeker, Memurun itibarını yerle bir ettiniz!

Başkan Çeker konuşmasında ayıplarınızı promosyon dağıtarak örtmeye çalışıyorsunuz. Memurun itibarını yerle bir ettiniz dedi.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, ikinci temsilci buluşmasını Darıca İlçesinde gerçekleştirdi. Toplantı da yaptığı konuşma da, “ Malum-Sen diyorduk ama artık isimlerini Yalan-Sen olarak değiştirdik. Yalan-Sen’den yalanları artık sahada duyuyoruz” dedi.

 

Ayıplarına bizleri de ortak etmeye çalışıyorlar

Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu üyesi ve Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, İlçe Temsilcileri ve İş Yeri Temsilcileri toplantısının ikincisini önceki gün Darıca Koral Tepe Restaurantta gerçekleştirdi. Sendika yöneticilerinin yanı sıra Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçe Temsilcileri ile İşyeri Temsilcileri katılım gösterdiği toplantıda 6. Dönem Toplu Sözleşmesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Çeker, “ 6. Dönem Toplu Sözleşmesinde Türkiye Kamu-Sen’in imzası yoktur. Bizim talep ve isteklerimizi içeren metinlerimizde sendikamızın internet sitesinde ve yazılı olarak bastırılmıştır. Türkiye Kamu-Sen verdiği sözün ve attığı imzanın arkasında dün olduğu gibi bundan sonra da dimdik duracaktır. Malum-Sen daha doğrusu Yalan-Sen attığı imzanın arkasında duramadığı için ayıplarına bizleri de ortak etmeye çalışıyorlar. Ancak yalanlarına kimse kanmamaktadır” dedi.

 

400 TL yalanı tutmadı!

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker konuşmasının devamında, “ Belki tekrar olacak ancak yineliyorum. Yalan-Sen yönetimi yalanları ile bilgi kirliliği yapmaya çalışıyorlar. Çünkü imzaladıkları 6. Dönem Toplu Sözleşmesi memuru masada kurban etme sözleşmesidir. Kendileri de aslında memurun beklentilerinin kenarından köşesinden geçmeyecek bir toplu sözleşmeyi imzaladıklarının, ancak tepkileri azaltmak adına Türkiye Kamu-Sen’de imzaladı gibi yalanları ile kan kayıplarını durdurmaya çalışıyorlar. 400 TL Toplu Sözleme ikramiyesini 3 ayda bir % 1 barajını geçen tüm sendika üyelerinin hesabına yatacaktır. Utanmadan bastırdıkları kitapçıklarda sadece Malum-Sen üyeleri alacak gibi bir ibare ile insanları kandırmaktadırlar. Hâlbuki Ocak ayında yalanları ortaya çıkacaktır. Hiç mi utanmıyorlar? Memurların yakasından düşün artık. Türkiye Kamu-Sen’in bilgi birikimi ve kadroları ile hazırdır” dedi. 

 

Memurun itibarını yerle bir ettiniz

Başkan Çeker konuşmasının devamında, “ Yalan-Sen yöneticileri sahada panik halindeler. Türkiye Kamu-Sen’e ciddi üye geçişleri sonrasında söylemedikleri yalan, atmadıkları palavra kalmadı. Bunların maskeleri düştü. Şimdi tencere tava, fırın, bardak ve çanta dağıtımına hız vermeye başlamışlar. Siz memura böyle yaparak esasında hakaret ediyorsunuz. Çalışanlar hak ettikleri ücretleri almak istiyorlar. Tenceresini, tavasını, fırınını, bardağını kendileri de alabilirler. Ama siz masada memuru öyle bir yüzüstü bıraktınız ki, ayıplarınızı promosyon dağıtarak örtmeye çalışıyorsunuz. Eskiden damada ilk önce işi sorulur, memur ise hiç düşünülmeden kız verilirdi. Siz memurun itibarını da yerlere seriyorsunuz. Bırakın gidin artık. İşin ehli Türkiye Kamu-Sen gelsin” diyerek konuşmasına son verdi.

 

Kimler katıldı

Toplantıya Başkan Ömer Çeker’in yanı sıra başkan yardımcısı Umut Birol, Türk Sağlık Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Gebze İlçe Temsilcisi Haşim Çöl, Gebze İlçe Temsilcisi Kadriye Levent, Darıca İlçe Temsilcisi Osman Ayaş, Dilovası İlçe Temsilcisi Ahmet Kaya, SBÜ Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Baş Temsilci Zafer Kurt, Temsilciler Hasan Çalık, Bülent Can, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meryem Ökde, Üye Çağatay Soylu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilcisi Abdurrahman Pınar, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baş Temsilci Mahmut Yamalı, ve Temsilci Ebubekir Ataman katıldı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat