Bursa Uludağ’da kaybolan kadın sağ bulundu

26 Temmuz 2021 Saat: 00:05
Bursa Uludağ’da kaybolan kadın sağ bulundu
Uludağ Çobankaya mevkiinde odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa, arama çalışmalarının üçüncü gününde, bölge halkı tarafından sağ olarak bulunmasıyla operasyonu sonlandırıldı. BURSA (İGFA) -

Uludağ Çobankaya mevkiinde odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa, arama çalışmalarının üçüncü gününde, bölge halkı tarafından sağ olarak bulunmasıyla operasyonu sonlandırıldı.

BURSA (İGFA) - Drone ve termal kameralarla, 263 kişilik sivil ve resmi ekiplerin yaptığı aramalar sonuç verdi. Gülefer Boynukısa, Uludağ'dan 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kaplıkaya Mahallesi'ndeki ormanlık arazide piknik için bölgeye gelenlere rastladı. Kaybolduğunu söyleyen Boynukısa, yardım istedi ve jandarmaya haber verildi.

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri Boynukısa'ya ulaşmak için bölgeye gitti. Araç ile ulaşmanın mümkün olmadığı bölgede ekipler, yaya olarak 2 kilometrelik bir yokuşu tırmandı. Sadece su içerek, durmadan şehre doğru yürüdüğü öğrenilen Gülefer Boynukısa'nın bitkin olduğu görüldü. Boynukısa, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Hatırlanacağı gibi, Bursa Valisi Yakup Canbolat da, bugün arama çalışmalarını yerinde incelemiş ve faaliyetten ümitli olduklarını söylemişti.

https://twitter.com/AKUT_Dernegi/status/1419356405438500865

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat