Ayaz’dan KİHMED’e ziyaret

16 Ocak 2018 Saat: 13:00
Ayaz’dan KİHMED’e ziyaret
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları (KİHMED) Başkanı Sebahattin Yamak ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimi KİHMED Başkanı Selahattin Yamak ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yamak ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ayaz,  “KİHMED’in faaliyetlerini yakından ve takdirle takip ediyoruz. Sivil toplum örgütleri ülkemiz ve kentimiz için zenginliktir. Ülkemiz her alanda gelişiyor ve büyüyor. Bunu devam ettirebilmek için eğitimli ve donanımlı bir gençlik yetiştirmeliyiz. Bu anlamda KİHMED önemli çalışmalara imza atıyor. Başarılı çalışmalarınız için sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu. KİHMED’in faaliyetleri hakkında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a bilgi veren Başkan Sebahattin Yamak "Hepimizin ortak amacı bu kente hizmet etmek. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Her zaman desteğinizi hissediyoruz” diyerek ziyaretleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat