Ankara Sincan’da itfaiye eri görevi sırasında kalp krizi geçirdi

25 Temmuz 2021 Saat: 19:05
Ankara Sincan’da itfaiye eri görevi sırasında kalp krizi geçirdi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'daki Temelli İtfaiye İstasyonu'nda görevli bir personelin yangın söndürme esnasında fenalaştığını ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu. ANKARA (İGFA) - A

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'daki Temelli İtfaiye İstasyonu'nda görevli bir personelin yangın söndürme esnasında fenalaştığını ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Ankara'da Temelli İtfaiye İstasyonu'nda görevli Bayram Koç, Sincan’daki bir yangına müdahale sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Koç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımlayarak olayı duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Acımız çok büyük. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve itfaiye camiamıza başsağlığı dilerim" dedi.

https://twitter.com/mansuryavas06/status/1419271006489829381

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat