Aksaray Belediyesi mesaide sınır tanımıyor

17 Nisan 2021 Saat: 10:05
Aksaray Belediyesi mesaide sınır tanımıyor
Aksaray Belediyesi, iftar saatinden hemen sonra şehir içme suyu ana şebeke hattında meydana gelen arızaya anında müdahale etti.

AKSARAY (İGFA) - Şehrin içme suyu temini sağlayan ana şebeke güzergâhının Hamidiye Alaca Mahallesi bağlantı hattında, iftar saatinde hemen sonra meydana gelen arızaya Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, ana şebeke hattının patlak verdiği noktaya gelerek arızanın boyutunu yerinde inceledi. 

Ekipler, patlak oluşan bölgede kapsamlı bir çalışma başlatarak arızanın meydana geldiği ana hat borusunu tamir etti. Müdahale sürecinin zamanında yapılarak arıza boyutunun büyümesinin engellendiğini açıklayan ve iftar saatinden başlayarak gece yarısını bulan müdahale çalışmalarının her aşamasını yakından takip eden   Belediye Başkanı Evren Dinçer, çalışmaya katılan belediye personellerini tek tek tebrik ederken, "Patlak veren nokta ana hat olduğu için su basıncını göz önüne aldığımızda bu denli büyük ve önemli bir çalışmayı su kesintisi yapmadan gerçekleştirdik" dedi.
  

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat