Özdilek

Spor

Minikler Cumhuriyet Kupasında Dostluk Kazandı

29 Ekim etkinlikleri kapsamında minikler için düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda tüm takımlarının puanlarının eşit olması sebebiyle tüm takımlar şampiyon ilan edildi.

30 Ekim 2019 Saat: 12:05
Minikler Cumhuriyet Kupasında Dostluk Kazandı
Minikler Cumhuriyet Kupasında Dostluk Kazandı

Minikler Cumhuriyet Kupasında Dostluk Kazandı

İzmit Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında minikler için düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nda tüm takımlarının puanlarının eşit olmasıyla sebebiyle tüm takımlar şampiyon ilan edildi.

 

İzmit Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuruçeşme Kapalı Halı Saha’da minikler için Cumhuriyet Kupası düzenledi. İzmit Belediyespor, Çenesuyu Plajyoluspor, Okanspor ve Yıldızspor olmak üzere 4 takımın katıldığı turnuvada tüm takımların puanlarının eşit olmasıyla sebebiyle turnuvaya katılan tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen turnuvada çocukların heyecanı ise görülmeye değerdi. Sporcu velilerinde yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emre Ercanlı, Rakıf Yel ve İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’de katıldı.

 

GENÇ ÇINARLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Madalya töreninde konuşan İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, “Biz İzmit Belediyesispor Kulübü olarak kurumsal bir duruş sergiliyoruz. Genç çınarlarımız için çalışıyoruz. Genç çınarlarımız bizler için çok değerlidir” dedi. Ardından konuşan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, “Tüm Cumhuriyet çocuklarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat