Özdilek

Güncel

Minik ziyaretçiler polis haftasını kutladı

Polis Haftası kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi Aliye Denizci'yi ziyaret eden minikler Polis haftasını kutladı.

7 Nisan 2018 Saat: 15:45
Minik ziyaretçiler polis haftasını kutladı
Minik ziyaretçiler polis haftasını kutladı

Polis Teşkilatının  her yıl nisan ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Polis Haftası kutlamaları  kapsamında, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci  ve eşi Aliye Denizci, Derince Hayme Ana Anaokulundan 14 öğrenci ve Gelecek Adası Eğitim Kurumlarından 16 öğrenci  ile okul öğretmenleri ve müdürlerini makamında ağırladı. Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlamak ve polislerimize  destek  olmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette  konuşan  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ,çocukların ziyareti sebebiyle çok duygulandığını dile getirerek, gelecek kuşakların Ülkemizin teminatı olduğunu, vatanımıza ve milletimize  çok büyük  katkılarının olacağına yürekten inandığını belirterek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat