Özdilek

Güncel

Minik yazarlardan başkan Yıldırım’a sevgi seli

Masal yazan küçük yazarlar, Belediyeyi ziyaret ederek, kitap çıkarma sevincini ilk önce Başkan Yıldırım’la paylaştılar.

16 Ocak 2018 Saat: 08:46
Minik yazarlardan başkan Yıldırım’a sevgi seli
Minik yazarlardan başkan Yıldırım’a sevgi seli

Karamürsel Amiral İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yıldırım’a sarılarak sevgi gösterisinde bulunan çocuklar yaptıkları proje hakkında açıklamada bulundu. Proje kapsamında bir masal kitabı yayınlamayı düşünen çocuklar yaptıkları açıklamada, “Hepimiz hayal gücümüzü kullanarak, günlük yaşam ile etkileşim içerisinde masallar yazdık. Bu masalları bir kitapta toplayıp yayınlamayı, okul kütüphanelerine hediye etmeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde de bir blogger açarak masalları paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirleterek; “Kitap okumak sizlerin yaşlarınızda yapabilecek en güzel etkinliklerden biriyken, hepiniz masal yazmaya başlamışsınız. Sizler beni şaşırtarak memnun ettiniz. İnanıyorum ki geleceğimiz emin ellerde olacak. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

 

Başkan Yıldırım ayrıca projenin içerisinde olup kendisini ziyaret eden öğrencilerden Ceren Gedikli, Tuana Karslı, Beste Yörenti, Sıla Danacı, Hanife Sude Öksüz, Buğra Emir Erdoğan, Sevdenaz Şahin, Ecrin Tosun ve Ebrar Gülbaş’ı tek tek tebrik etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat