Özdilek

Siyaset

Millet ittifakı zafere kenetlendi

İttifak’ta anlaşan ve aday olarak Avukat Recep Dursun isminde uzlaşan İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinde karşılıklı ziyaretler devam ediyor.

31 Ocak 2019 Saat: 09:25
Millet ittifakı zafere kenetlendi
Millet ittifakı zafere kenetlendi

Önceki gün Cumhuriyet Halk Partisinin İYİ Parti İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında bu defa sıra iyi parti yönetimindeydi.

 

Bu defa sıra iyilerde

Gebze Millet ittifakı adayı olarak Avukat Recep Dursun isminde uzlaşan İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinde karşılıklı ziyaretler devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisinin İYİ Parti ziyareti sonrasında bu defa İYİ Partililer iade-i ziyarette bulundu. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve ekibi tam kadro olarak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasına gelerek burada CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve partililerle bir araya geldi.

Kendi evimize geldik

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’un da katıldığı buluşma oldukça samimi ve sıcak bir havada gerçekleşti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, “Buraya misafirliğe gelmiştik ama öyle olmadı. Kendi evimiz kadar rahatız. Güç birliği ve gönül birliği kuruldu. Tek düşüncemiz var, o da adayımız Recep Dursun’u 31 Mart akşamı Başkan olarak görmek, bu anlamda gece gündüz sahadayız, çok çalışacağız” şeklinde konuştu.  

Hep beraber sevineceğiz

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise “Hoş geldiniz. Öyle inanan insanlar var ki aramızda bu beni çok mutlu ediyor. İnancımız daha da artıyor. El ele vereceğiz, birlikte kazanacağız, 31 Mart akşamında hep beraber sevineceğiz. Gebze için mücadele edeceğiz. Ben inanıyorum ki seçimden sonra da bu kenetlenme devam edecek. 1 Nisan benim için özel bir tarih. Rahmetli babamı kaybettiğim tarih. Ancak bu defa 1 Nisan sabahı gayet mutlu bir gün olacak” dedi.

Yolun sonu aydınlık

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, “Her şey güzel olacak” derken "Uçamıyorsan koş, koşamıyorsan yürü, yürüyemiyorsan sürün; ama ne yaparsan yap, amacına ulaşmak için bir şeyler yap. Biz de bugün bunun için uğraşıyoruz. Gebze halkına bir sözümüz var; tertemiz işler, güzel düşlerle başlar, diyorum. Çıktığımız bu anlamlı ve güzel yolda yolun sonundaki aydınlığa hep beraber ulaşacağız” ifadesini kullandı.

Çok çalışarak kazanacağız

Mutlu ve güzel bir Gebze için yola çıktıklarını ve bundan sonra kalan iki aylık sürede aynı şekilde çalışacaklarını kaydeden Başkan Adayı Dursun, “Sizlerden isteğim sokakta, çarşıda ya da pazarda gidin mücadelemizi anlatın. İnsanca yaşama isteğimizi mümkün oldukça çok kişiye aktarın. Çocukların güldüğü yaşlıların huzurla yaşadığı bir kent için olan çabamızı herkese duyurun, yorulmadan gece gündüz çalışarak hedefe ulaşacağız” dedi.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat