Özdilek

İGF

MHP'li Halit Bayhan'ın Oğlu Osman Emir'in Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Halit Bayhan ve Melek Bayhan'ın oğlu Osman Emir 20 Mayıs 2017 tarihinde Bahçecik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sünnet Düğünüyle ailesine ilk mürvetini yaşattı.

21 Mayıs 2017 Saat: 17:03
MHPli Halit Bayhanın Oğlu Osman Emirin Sünnet Şöleni Gerçekleşti
MHP'li Halit Bayhan'ın Oğlu Osman Emir'in Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Halit Bayhan kimdir?

1977 yılında Bahçecik’te doğdu. Öğretim hayatına Yeniköy İlkokulu’nda başlayan Bayhan, Yeniköy Ortaokulu, Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi Tesfiye Bölümü’nü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü bitiren Bayhan, Kocaeli Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi’nden mezun oldu. 1995- 1998 yılları arasında Bahçecik Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüttü.

2012- 2013 yılları arasında MHP Başiskele İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bayhan, 2014 yerel seçimlerinde Başiskele Belediye Başkan Adayı oldu. 16 yıldan bu yana Türk Telekom A.Ş.’de NGN Santral Teknikeri olarak çalışan Bayhan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Halit Bayhan ve Melek Bayhan'ın oğlu Osman Emir 20 Mayıs 2017 tarihinde Bahçecik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sünnet Düğünüyle ailesine ilk mürvetini yaşattı. Davetlilerin ve protokolün yoğun katılım gösterdiği sünnet şöleni adeta Kocaeli'nde yaşayan Artvinlilerin buluşmasına sebep oldu. Dualar ve iyi dileklerle devam eden şölen Bayhan ve Şeyhoğlu ailelerini de bir araya getirdi. MHP camiasının katılımının yoğunluğu gözlerden kaçmadı.

Bende aileye ve Osman Emir'e güzel, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam dilerim.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat