Özdilek

Siyaset

MHP İzmit'te Seçim Koordinasyon Merkezi açtı

MHP Kocaeli Teşkilatı, İzmit’te Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

7 Haziran 2018 Saat: 19:12
MHP İzmitte Seçim Koordinasyon Merkezi açtı
MHP İzmit'te Seçim Koordinasyon Merkezi açtı

MHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü,  “MHP mührünü önce İzmit’e sonra Kocaeli’ye vuracağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli teşkilatları sürekli sahada 24 Haziran seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’nı anlatıyor. Son olarak MHP Kocaeli Teşkilatı, İzmit’te Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. SKM Bürosu İftar saatinin ardından mehteran eşliğinde büyük bir coşkuyla açıldı. Açılışa İl Başkanı Aydın Ünlü, milletvekili Saffet Sancaklı, milletvekili adayları, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve birçok partili katıldı.

Ülkücüler olduğu sürece kimde devletimize dokunamayacak

Açılış programında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “24 Haziran seçimlerinde gece gündüz Cumhur İttifakı diyoruz diyeceğiz. Bakın siyasete biri çıkıyor Demirtaş’ı cezaevinden çıkarmak için hesap yapıyor, biri çıkıyor komutanım apoletlerini sökeceğini söylüyor. Peki bizim Genel Başkanımız ne dedi? “Benim komutanım apoletini sökecek bir insan daha anasından doğmamıştır” dedi. Evet ülkücüler olduğu sürece kimse bu ülkenin askerine dokunmayacak. İşte bizler bu yüzden daha güçlü olmak zorundayız. Yaptığımız çalışmalarla 24 Haziran’da MHP mührünü önce İzmit’e sonra Kocaeli’ye vuracağız” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: Aydın Ünlü,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat