Özdilek

Siyaset

MHP İzmit, 24 Haziran’a Hazır!

MHP İzmit İlçe Başkanlığı 102 Mahalle başkanı ve yüzlerce sandık görevlisini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde toplayarak 24 Haziran seçimleri için sandık görevlisi eğitimi verdi.

21 Mayıs 2018 Saat: 11:08
MHP İzmit, 24 Haziran’a Hazır!
MHP İzmit, 24 Haziran’a Hazır!

Eğitime MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ve parti yöneticileri de katıldı. 550 kişilik salonun hınca hınç dolu olması gözlerden kaçmadı. Eğitim programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlk olarak kürsüye çıkan MHP İzmit SKM Başkanı Metin Ceylan yaptığı konuşmada, “Öncelikle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. İzmit İlçe teşkilatı olarak liderimizin 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Antalya’da “ Yarın seçim olacakmış gibi hazır olun” talimatı verdikten sonraki gün 10 Aralık Pazar günü seçim tatbikatı yaparak her zaman seçime hazır bir teşkilat olduğunu herkese göstermiştir. Bizim bu seçimde en öncelikli görevimiz Türk dünyasının lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin toplum üzerindeki etkisini üzerinden yürümek olmalıdır. Liderimiz devletin bekası için elini değil gövdesini taşın altına soktuğu bu süreçte bizlere düşen görev liderimizle omuz omuza vermektir. Bu sadakat ve liyakat İzmit İlçe teşkilatında fazlasıyla vardır” diye konuştu.

 

“Türkiye’nin yolu açıktır”

Daha sonra kürsüye çıkan MHP İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ise konuşmasına yine anneler günü mesajıyla başladı. Yalçınöz sonrasında, “İnanıyoruz ki 24 Haziran’da milletimiz tercihini büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için yola çıkmış şeffaf, bağımsız ve kirli hesaplardan uzak hasbi duygularla kurulmuş Cumhur ittifakından yana kullanacaktır. Cumhur ittifakının yolu açık Türkiye’nin ufku aydınlıktır. Cumhur ittifakı esasen 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün teşebbüs ettiği hain darbe ve işgal hareketi sonrasında Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılara karşı yerli ve milli duruşun doğal bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır” dedi.

 

“Ne Mutlu Türküm Diyene”

“15 Temmuz 2016 ülkemiz için her bakımdan dönüm noktası ve yeni bir başlangıç olmuştur” diyen Yalçınöz sözlerini, “7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da ortaya çıkan milli mutabakat 16 Nisan halk oylamasında milletimizin iradesi ile kabul edilen hükümet sistemi değişikliği ile perçinlenerek milli şuura dönüşmüş 24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde kurulan Cumhur İttifakı ile milli bekayı esas alan siyasi ve ahlaki uzlaşma ile somutlaşmıştır. Cumhur ittifakı sadece bir seçim ittifakı olmayıp Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve tarihi bir birlikteliktir. Sözlerime son vermeden önce sandıklarda görev alacak sandık görevlilerime, okul sorumlularıma ve mahalle başkanlarıma teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.  Gayret bizden takdir Cenab-ı Haktan’dır.  Ne mutlu türküm diyene” ifadeleriyle sonlandırdı.

 

Etiketler: Aydın Ünlü,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat