Özdilek

Kültür/Sanat

MFÖ’yü yağmur durduramadı

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar turnesi kapsamında Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ, cumartesi akşamı Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

1 Ekim 2017 Saat: 14:44
MFÖ’yü yağmur durduramadı
MFÖ’yü yağmur durduramadı

Dillere destan olan şarkılarıyla izleyenleri yerinde oturtmayan sevilen grup, esprileri ve enerjisiyle kendine bir kez daha hayran bıraktı.

 Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, yaz konserlerinin ardından sonbahar konserleriyle de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Antalya Konyaaltı  Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan efsane grup, her döneme damgasını vuran şarkılarını seslendirdi. Yağmura aldırmadan sevenleriyle hep bir ağızdan şarkılarını söyleyen MFÖ, yine keyifli bir konsere imza attı.

Konserde, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Ali Desidero’, ‘Güllerin İçinden’ gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen MFÖ, Kendi Kendine isimli son albümündeki şarkılarıyla da açıkhavayısalladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat