Özdilek

Güncel

Metro Duraklarının yerleri belirlendi

Gebze’de yapılacak olan Gebze Darıca Metro hattının duraklarının yerleri belirlenirken, metro logosu da görücüye çıktı

4 Haziran 2018 Saat: 20:07
Metro Duraklarının yerleri belirlendi
Metro Duraklarının yerleri belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’de yapılacak olan Gebze Darıca Metro duraklarının yerleri belirlendi. 12 duraktan oluşan Metro istasyonlarının bilgilendirme CLP’leri de asıldı. Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve 4 yıl 4 ayda tamamlanacak olan Gebze-Darıca Metrosu çalışmaları kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ’de vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni tasarladığı Metro logosunda vatandaşların beğenisine sundu.

 Yeni Logo ve Durak yerleri belirlendi

Çift hatlı olarak planlanan ve 14.6 km’den oluşan  Gebze-Darıca Metro hattının güzergahında 12 istasyon yer alıyor. Darıca Sahili İstasyonu, Farabi Devlet Hastanesi, TCDD Tren İstasyonu, Fatih Devlet Hastanesi, Gebze Merkez İstasyonu, Gebze Belediye- Akse Sapağı İstasyonu, Gaziler İstasyonu, , Güzeller OSB İstasyonu, GOSB İstasyonu, Balçık sanayi İstasyonu, Mollafenari Sapağı İstasyonu ve Mollafenari Köyü İstasyonlarına bilgilendirme afişleri asan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan olumlu yorumlar aldı.

Etiketler: Metro,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat