Özdilek

Güncel

Meral Akşener İzmit’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Girişimciler Merkezi’nin açılışı için yarın İzmit’e geliyor

18 Eylül 2021 Saat: 20:23
Meral Akşener İzmit’e geliyor
Meral Akşener İzmit’e geliyor

Meral Akşener İzmit’e geliyor

Girişimci kadınların yeni iş fikirleri geliştirmesini sağlayarak üretimde katma değer yaratmalarını isteyen İzmit Belediyesi, ‘Kadın Girişimciler Merkezi’ (İZGİM) ile kadınlara mentörlük ve danışmanlık hizmeti verecek.  Kadınların iş hayatında gelişmelerine yardımcı olarak üretime teşvik edilecekleri ve hayata daha güvenle bakacakları bir üretim merkezi olan İZGİM yarın (Pazar) sat 17.30’da törenle açılacak.

 

Kadın başkanlar açacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yarın kadınların her an yanında olacak ve desteklenmesini sağlayacak olan merkezin açılışı için İzmit’e gelecek. Akşener açılış kurdelesini İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte kesecek. Kadın genel başkan ve belediye başkanı, İzmitli kadınların geleceği ve hayata karşı dik durabilmeleri için çok önemli olan İZGİM’de bir araya gelecek.

 

Kadına özel çalışmalar

Kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ile kadının sosyal ve ekonomik hayata aktif katılması için çalışmalar yapacak olan İZGİM’de İzmit’te yaşayan ve desteklenmesi gereken kadın, çocuk ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılacak. Ayrıca kadın, çocuk ve ailelere yönelik sorunları çözmek için danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat