Özdilek

Sağlık

Meme kanserinde farkındalık semineri

Körfez Belediyesi, 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' etkinlikleri kapsamında belediye personeline yönelik seminer düzenlendi.

11 Ekim 2018 Saat: 12:56
Meme kanserinde farkındalık semineri
Meme kanserinde farkındalık semineri

Körfez Belediyesi’nde personele yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerleri aralıksız sürüyor. Son olarak ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ etkinlikleri kapsamında Belediye Toplantı Salonu’nda meme kanseri semineri düzenlendi. Acıbadem Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Süleyman Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı, meme kanserinde farkındalık konulu seminerde, çağımızın hastalığı kanserden korunmanın yolları ve erken teşhisin önemi vurgulandı.

Erken tanı önemli

Bayan personelin büyük ilgisiyle gerçekleştirilen seminerde Doç. Dr. Süleyman Bozkurt, meme kanseri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.Meme kanserinde erken tanının tedavi başarısını artırdığını ifade eden Bozkurt, “ Kadınlar kendilerini ihmal etmemeli. Göğüste elle muayene bulguları bizim için çok önemli. Belirli periyotlarla bu muayeneyi her kadın yapmalı. Erken tanı, tedavi başarısını hastalıktan hayatta kalma şansını ve yapılacak cerrahinin tedavi boyutunu etkileyen çok önemli bir etkendir” diye konuştu. 

Eğitimler devam edecek

Doç. Dr. Süleyman Bozkurt, seminer sonrasında bayan personelden gelen soruları tek tek cevapladı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da seminerin son bölümüne katılırken,  Doç. Dr. Süleyman Bozkurt’a seminer sonrasında çiçek takdim etti. Başkan Yardımcısı Taş, “Hocamıza verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum. Personelle başlayan bu eğitim seminerlerimiz, Körfezli kadınlarımıza yönelik etkinliklerimizle devam edecek” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat