Özdilek

Eğitim

Melike Sözer tatil için İzmit’te..

Hacettepe Üniversitesi İşletme son sınıf öğrencisi Melike Sözer, 26 Eylül 2017 tarihinde Erasmus kapsamında Polonya’nın Wroclaw şehrine gitti.

31 Ocak 2018 Saat: 10:52
Melike Sözer tatil için İzmit’te..
Melike Sözer tatil için İzmit’te..

Hacettepe Üniversitesi İşletme son sınıf öğrencisi Melike Sözer, 26 Eylül 2017 tarihinde Erasmus kapsamında Polonya’nın Wroclaw şehrine gitti. Wroclaw Üniversity of Economics’te eğitim görmeye başlayan Melike Sözer, 28 Ocak 2018 tarihinde bir aylık tatil için Türkiye’ye geldi.

Şubat ayının sonunda Polonya’ya geri dönecek olan Melike Sözer için yakınları hoş geldin ziyareti için Anıtpark’taki baba evinde toplandı. Toplantıya; Akça Koca Kültür Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Karayolcu Ünsal Uçar ve eşi Filiz Uçar, Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Zeynep Gökçen Okyar, Endüstri Mühendisi Rümeysa Uçar, KOÜ İşletme Bölümü mezunu Çağlayan Gülmez Sözer, İşletmeci Burak Okyar, Neslihan Küçük ve Mete Küçük katıldı. Kandıralı Tersane çalışanı baba Cavit Sözer ve anne Seçil Sözer kızlarına kavuşmanın mutluluğu içinde misafirleri ile yakından ilgilendi.

Etiketler: Ahsen Okyar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat