Özdilek

Spor

Maşukiyespor ile Kullarspor Şampiyon

Birinci Amatör Küme B Grubu’nda Kullarspor ile C Grubu’nda Maşukiyespor sezon bitimine bir hafta kala rakipleri karşısında puanlarla yarılarak şampiyonluklarını ilan ettiler

10 Ocak 2019 Saat: 09:57
Maşukiyespor ile Kullarspor Şampiyon
Maşukiyespor ile Kullarspor Şampiyon

Birinci Amatör Küme A Grubu’nda şampiyon olan Körfez Belediye Hereke Yıldızspor sahasında Çayırova Menderespor’u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından şampiyonluk yemeğinde tüm futbolcular bir araya geldi. Şampiyonluk kupası eşliğinde düzenlenen yemekte Herekeli futbolcular son derece mutlu ve gururluydu.  Başiskele Belediyespor Avni Kalkavan Stadı’nda İzmit Yenimahallespor karşısında 4-1 galibiyetle ayrıldı. Arslanbey Organize Sanayispor sahasında Gölcük İdman Yurdu’nu 4-1’lik skorla geçti. Köseköy Ateşspor Cephanelik Stadı’nda Kadıköyspor karşısında 8-0 gibi farklı bir skorla kazandı. İzmit Futbol Kulübü ile Çerkeşlispor arasındaki mücadele kötü hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.  

Kullar şampiyonluğu kutladı

Birinci Amatör Küme B Grubu’nda Kullarspor sahasında Bekirpaşa Başaranspor 9-0’lık galibiyetle ayrılarak sezon bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçın son düdüğünün ardından Kullar Stadı’nda büyük bir coşkuyla şampiyonluk kutlandı.  Dilovası Belediyespor ise sahasında Gebze Denizliköyüspor karşısında 12-1 gibi fraklı skorla galibiyetle ayrılmasına rağmen şampiyonluğu Kullarspor’a kaptırdı. Kocaeli 1937 Sekaspor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Uzuntarla Belediyespor’u 2-1 mağlup ederken Çamçukurspor Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda Bahçecikspor karşısında 2-1 galibiyetle ayrıldı. 

Maşukiye’de şampiyonluk coşkusu

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda lider Maşukiyespor Derbent Stadı’nda konuk ettiği Yavuzspor ile 1-1 berabere kalınca sezon bitimine bir hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Derbent Stadı’nda Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa şampiyon Maşukiyespor’a kupasını takdim ederek başarılar diledi. Darıca Kültür ve Martıspor Metin Oktay Stadı’nda Derince Birlikspor’u 3-0’lık sonuçla geçti. Başiskele Damlarspor ile Taşköprü Birlikspor puan mücadelesinde Körfez Esentepe Stadı’nda 2-2 beraberlikle sonuçlandı.  Kümede kalma mücadelesi veren Halıdere Belediyespor deplasmanda Çayırova Fatihspor  karşısında 1-0 mağlup olunca Gölcük Şirinköyspor ile puanları eşitlendi. D Grubu’nda tek maç İzmit Sanayispor ile Uzunçiftlikspor arasında Vinsan Tesisleri’nde oynanırken İzmit Sanayispor karşılaşmadan 5-1 gibi farklı sonuçla galip ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat