Özdilek

Ekonomi

MARKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bolu’da Yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Temmuz Ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bolu’da gerçekleştirildi.

24 Temmuz 2018 Saat: 22:59
MARKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bolu’da Yapıldı
MARKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bolu’da Yapıldı

Toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bolu Valisi Aydın BARUŞ, Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI, Kocaeli Valisi Hüseyin AKSOY, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar YÜCEER, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Ayfer YILMAZ, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi BULUT, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay ŞAHİN, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker ATEŞ ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU iştirak etti.

Bolu’da gerçekleştirilen toplantıda; Aylık ekonomik görünüm raporu, 2018 yılı Haziran Ayı harcama ve faaliyetleri, Girişimci Çocuk Atölyesi hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. 2018 yılı Mali Destek Programı sonuçları ve “Nitelikli İstihdam ve Strateji Geliştirme Merkezi” Güdümlü Projesi hakkında değerlendirme yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat