Özdilek

Spor

Maraton startı verildi

Çayırova Belediyesi tarafından koordine edilen, uluslararası Çayırova Yarı Maratonu’nun kayıtları www.cayirovayarimaraton.com internet sitesinden yapılabiliyor.

31 Ocak 2013 Saat: 01:29
Maraton startı verildi
Maraton startı verildi

26 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu için kayıtlar açıldı. www.cayirovayarimaraton.com adlı internet sitesinden alınan kayıtlar çerçevesinde 10K ve 21K koşularının başvuruları yapılıyor. 1K, 3K, 10K ve 21K koşularından oluşan Çayırova Yarı Maratonu’nda 1K koşularının kayıtları okullarda beden eğitimi öğretmenlerince alındı. 3K halk koşusu kayıtları içinde belediye hizmet binası zemin katında oluşturulan stantta kayıt alınmaya başlandı.

Akbaş, kayıt standını ziyaret etti

Çayırova Belediyesi zemin katında oluşturulan tanıtım ve kayıt standında 3K koşularının kayıtları alınmaya başlandı. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın da ziyaret ettiği stantta Çayırova Yarı Maratonu’nun tanıtımı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerince yapılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat