Özdilek

Güncel

Manisa Saruhanlı’da yeni sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı. Sondajın pompa montajının tamamlanmasıyla mahallede yenilenen terfi hattına bağlantısı yapılarak hanelere kesintisiz ve daha sağlıkl.

28 Temmuz 2021 Saat: 14:05
Manisa Saruhanlı’da yeni sondaj
Manisa Saruhanlı’da yeni sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı. Sondajın pompa montajının tamamlanmasıyla mahallede yenilenen terfi hattına bağlantısı yapılarak hanelere kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu verilmeye başlandı.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların kesintisiz ve sağlıklı içme suyu ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açıldı ve 2 bin 400 metre terfi hattı yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı pompa montajının ardından terfi hattı bağlantısı yapılan sondaj ile hanelere daha sağlıklı su verilmeye başlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat