Özdilek

Siyaset

Manavları AK partiye sahiplendirdi

Kocaeli Manav Türkleri Platformu üyeleriyle iftarda buluşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Bizleri birbirimizden ayırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Sen ben yok; bütün manav kardeşlerim AK Parti’nin sahibidir" dedi

8 Haziran 2018 Saat: 09:01
Manavları AK partiye sahiplendirdi
Manavları AK partiye sahiplendirdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kocaeli Manav Türkü Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Beytül Kebap’ta düzenlenen iftar programına İzmit İlçe yöneticileri ve İzmit Belediyesi Meclis üyeleri katılım sağladı. İftar sonrası platform üyeleriyle bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Başkan Ayaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ayaz, “Ülkemizin geleceği için birbirimize daha çok kenetlenmeli, reisimize, davamıza sahip çıkmalıyız” dedi.

 

Gölge düşürdüler

Başkan Hasan Ayaz, “Bizim davamız hak davası. Hilal ile haçın mücadelesi veriliyor. Şuanda çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu seçim sıradan bir seçim değil. Biliniz ki söz konusu olan vatandır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın beslediği büyüttüğü sevdam dediği AK Parti sizlerin desteği ile bu günlere kadar ulaştı. Güzel ülkemin insanları yıllardır sağcı solcu kavgalarına kurban gitti. Etnik milliyetçilik üzerinden Türk Kürt diye birliğimize yıllardır gölge düşürdüler” dedi.

 

Vakit birlik vaktidir

“Şimdi artık vakit birlik vakti” diyen İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “AK Partiyi siz kurdunuz siz yücelttiniz. Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında her seçim dimdik durdunuz. Sizin bu dik duruşunuz olmasaydı,  duruşunuzdan güç almasaydı, ülkemiz başına örülmek istenen belalardan kurtulamazdık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bütün şer odaklarına karşı dik duramazdı.

 

Fırsat vermeyeceğiz

Bizleri birbirimizden ayırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Sen ben yok; bütün manav kardeşlerim AK Parti’nin sahibidir. Birliğimizi koruyarak bizleri birbirimizden koparmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Artık eskisinden daha güçlü bir destekle Recep Tayyip Erdoğan'a onun ayrılmaz bütünü olan AK Partiye eskisinden de daha fazla destek vermeliyiz. Güçlü meclis güçlü yönetim güçlü bir lider ile ülkemizin yükselişine hep birlikte destek olacağız” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat