Özdilek

Güncel

Mahalle Konağı’nda sona doğru

Derince İbn-i Sina Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan Mahalle Konağı’nın kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı

20 Mart 2018 Saat: 23:22
Mahalle Konağı’nda sona doğru
Mahalle Konağı’nda sona doğru

Projeler hizmete sunuluyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçeye kazandırdığı projeleri bir bir hizmete sunmaya devam ediyor. Daha önce Derince’de Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projeleri ile İshakçılar Kültür Merkezi tamamlanarak, ilçe halkının hizmetine sunulmuştu. 1071 Anadolu Kongre Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi Camii, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı ile Yenikent Kapalı Pazar projelerinde çalışmalar devam ediyor. İbn-i Sina Mahallesi’nde hizmete sunulacak Mahalle Konağı’nda ise kaba inşaat büyük oranda tamamlandı.

 

Çalışmalar devam ediyor

İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Bekir Sıtkı Özer Okulu’nun karşısındaki alana inşa edilen merkez, toplam 626 m² inşaat alanına sahip. İnşa çalışmaları devam eden Mahalle Konağı, kaba inşaatın tamamlanmasının ardından yapılacak ince işçilik sonrasında vatandaşlarını hizmetine sunulacak. Bölge sakinlerinin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunacak olan Mahalle Konağı’nda eğitim alanından sağlık uygulamalarına kadar birçok alanda hizmet verilecek. İbni Sina Mahalle Konağı’nın zemin katında, 4 adet aile hekimi odası, 1 adet gebe izleme ve aile planlama odası, 1 adet bebek ve çocuk emzirme aşılama odası, 1 adet laboratuvar, 1 adet bebek emzirme odası, sağlık ocağı ile 2 adet derslik yer alıyor. Konağın 1. katında ise 5 adet derslik, 1 adet çok amaçlı salon ve bu salona bağlı bir depo, tuvaletler, kombi odası, çay ocağı, ofis ve fuayenin bulunduğu kısım yer alacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat