Özdilek

Güncel

MaçaKızı otelinin sürat teknesi gazetecilerin teknesini biçti

Maça Kızı Oteli‘ne ait olan sürat teknesi gazetecileri taşıyan tekneye çarparak ortadan ikiye böldü. Yaşanan bu katliam gibi olaya Gazeteciler Sendikası da büyük bir tepki gösterdi.

7 Haziran 2019 Saat: 00:30
MaçaKızı otelinin sürat teknesi gazetecilerin teknesini biçti
MaçaKızı otelinin sürat teknesi gazetecilerin teknesini biçti

MaçaKızı otelinin sürat teknesi gazetecilerin teknesini biçti

Muğla‘nın Bodrum ilçesinde önceki gün korkunç bir olay yaşandı. Maça Kızı Oteli‘ne ait olan sürat teknesi gazetecileri taşıyan tekneye çarparak ortadan ikiye böldü. Yaşanan bu katliam gibi olaya Gazeteciler Sendikası da büyük bir tepki gösterdi. detaylar haberimizde…

Muğla‘nın Bodrum ilçesinde bir sürat teknesi, magazin muhabirlerini taşıyan tekneye çarptı. Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), teknenin gazetecilerin görüntü almaması için kasten çarptığını ifade etti.

Basın mensuplarına çirkin saldırı…

Göltürkbükü açıklarında Hürriyet‘ten Cenker Tezel, Habertürk‘ten Onur Aydın ve TV 100‘den Metehan Ekşi‘nin bulunduğu tekneye sürat teknesi çarpmış ve tekne ikiye bölünmüştü. Çarpışma sonrası teknenin kaptanı ağır şekilde yaralanmış muhabirler ise son anda denize atlayarak küçük sıyrıklarla kurtulmuştu. Güvenlik güçlerinin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı olayda sürat teknesinin kaptanı gözaltına alınmıştı. Yaşanan kazanın görüntüleri çevrede bulunan bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı. Otelde Cem Yılmaz, Rüştü Reçber ve eşinin olduğu biliniyor.

TGS: “cinayete teşebbüs”

Feci olayın en net fotoğrafı

Olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan TGS, kazanın cinayete teşebbüs olduğunu ve soruşturmanın takipçisi olduklarını duyurdu.

Feci olayda teknede bulunan gazeteciler denize atlayarak canlarını kurtarırken teknenin kaptanı ağır şekilde bacağından yaralandı. Göltürkbükü açıklarında meydana gelen olayın güvenlik kamerası kayıtlarında çarpma anı net bir şekilde görülüyor. Çevrede bir otelin güvenlik kamerasına kayıtlarında denizde hızla ilerleyen sürat teknesinin, magazin muhabirlerinin bulunduğu tekneye hızla çarparak uzaklaştığı anlar görülüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat