Özdilek

Spor

Lig heyecanı başlıyor

Futbola verilen bir aylık süre bu hafta sonu sona eriyor. 2 ve 3. Lig'de yer alan temsilcilerimizi ikinci yarıda zor bir fikstür bekliyor. Kocaelispor sezon sonu üst lige çıkmayı planlıyor.

15 Ocak 2019 Saat: 22:57
Lig heyecanı başlıyor
Lig heyecanı başlıyor

TFF 2. Lig ve 3. Lig'de futbol topu hafta sonu dönmeye başlayacak. 16 Aralık'ta oynanan ilk yarı maçlarının ardından lige verilen arada kulüpler eksiklerini kapatma fırsatı buldu. Bir aylık aranın ardından futbol heyecanı yaşanacak. Şehrin marka takımı Kocaelispor 10 yıldır süren transfer yasağını yine açamazken, verimli bir kamp dönemi geçirdi. 33 puanla ikinci sırada olan yeşil-siyahlı ekip, lig sonunda üst lige çıkmayı hedefliyor. Kocaelispor, hafta sonu deplasmanda Fatsa Belediyespor'la karşılaşacak.

Darıca ve körfez sıkıntılı

Kulübün satılması sonrası sıkıntılı bir süreç yaşayan Darıca Gençlerbirliği'nde hem maddi kriz sürüyor, hem de kadro sıkıntısı yaşanıyor. Grubunda sonuncu olan ve kampa gitmeyen Körfezspor çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürdü. Gebzespor ise Antalya kampını iyi değerlendirdi. Yaptığı önemli takviyelerle Gölcükspor ikinci yarıdan bir hayli umutlu gözüküyor. İkinci yarının ilk haftasında üç temsilcimiz deplasmanda, ikisi içerde puan mücadelesi verecek.

 

 20 OCAK PAZAR

Fatsa Belediyespor- Kocaelispor

Artvin Hopaspor- Körfezspor

Gebzespor- Şile Yıldızspor

Gölcükspor- Diyarbekirspor

Tokatspor- Darıca G.B

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat