Özdilek

Güncel

Lastik-İş Sendikası’ndan pandemide anlamlı yardım

Lastik-İş Sendikası’ndan Kocaeli Hastanelerine pandemi döneminde anlamlı yardım

2 Mart 2021 Saat: 00:08
Lastik-İş Sendikası’ndan pandemide anlamlı yardım
Lastik-İş Sendikası’ndan pandemide anlamlı yardım

Lastik-İş Sendikası’ndan pandemide anlamlı yardım

Lastik-İş Sendikası’ndan Kocaeli Hastanelerine anlamlı yardım

Lastik-İş Sendikası, pandemi sürecinde bir ilke daha imza attı. Lastik-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şunlara yer verildi:  “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinin hassasiyeti ve önemi açısından vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin devamlılığını ve kalitesini arttırmaya yönelik yardımda bulunmak istedik”

Lastik-İş Sendikası’ndan Kocaeli Hastanelerine yapılacak olan hasta başı monitör teslim törenine basın emekçileri de davet edildi. Lastik-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada; “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinin hassasiyeti ve önemi açısından vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin devamlılığını ve kalitesini arttırmaya yönelik yardımda bulunduk.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’müze bağlı hastanelerde tedavi gören hastalarımızın kullanımına sunulması için hasta başı monitör alımı, sendikamız Lastik-İş’in örgütlü olduğu Brisa, Goodyear, Pirelli, Prometeon fabrikalarının ortak katılımı ile gerçekleştirildi. Hasta başı monitörlerinin teslim töreni 2 Mart 2021 Salı günü saat 14.00’de sendikamızın Başiskele’de bulunan TRYP By Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek” denildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat