Özdilek

Güncel

KYÖD lokali kirası 6 bin lira oldu

KYÖD’ün yer aldığı lokalin kiralanması için ihale yapıldı. İhale sonucunda,10 yıl süreyle KYÖD tarafından yeniden kiralanan dernek lokali için aylık 6 bin TL oldu.

22 Eylül 2021 Saat: 18:27
KYÖD lokali kirası 6 bin lira oldu
KYÖD lokali kirası 6 bin lira oldu

KYÖD lokali kirası 6 bin lira oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen encümen toplantısında Metropol İş Merkezi’nin 5. katında KYÖD’ün yer aldığı lokalin kiralanması için ihaleye çıkıldı. 10 yıl süreyle KYÖD tarafından yeniden kiralanan dernek lokali için aylık 6 bin TL kira ödenecek.

 

Metropol işhanı için ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eylül ayı encümen toplantısı gerçekleştirildi. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında yapılan toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve 1993 yılından bu yana KYÖD tarafından kullanılan dernek lokali için ihale yapıldı. İhaleye tek istekli olarak KYÖD adına Uğur Saral ve İlbeyi Kılavuz katıldı. 5 bin 900 lira aylık kira bedeli ile yapılan ihalede açık artırma ile bedel 6 bin liraya çıkartıldı. Encümen toplantısında ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat